Grup de Teatre SEMPRE EN FALTA "Ú"

Som un grup que naix fa una dotzena d'anys per iniciativa de gent que havia fet teatre anys enrere i tenien il•lusió per ajuntar-se de nou i gaudir muntant comèdies i altres tipus d'obres que feren passar una bona estona als espectadors, però també com una activitat encaminada a difondre la cultura i la llengua. És per això que una de les premisses que posàrem com a acord va ser que els textos havien de ser en valencià o, si es donara el cas, traduïts de la seua versió original. Considerem que aquesta ha estat una manera de promocionar la nostra llengua.

La nostra trajectòria durant aquest anys ha estat molt intensa. Habitualment representem dues vegades, en març el dia de la Dona; aprofitem per agrair a l'Associació de Dones de Bonrepòs i Mirambell que cada any confien en el nostre grup al contractar-nos com a activitat cultural quan cel•lebren la seua setmana, amés de l’injecció econòmica, que suposa per a nosaltres una ampolla d’oxigen que ens permet sobreviure. La segona sol ser en octubre o novembre. També col•laborem amb altres associacions quan se’ns requereix. Ocasionalment, fem intercanvis amb grups d’altres poblacions de la comarca.

LA NOSTRA SEU

Al Centre Cultural disposem d'una sala compartida per a reunions. La nostra adreça és la Llar Parroquial, on ens reunim i assagem tots els dilluns i alguns dimecres a les 10 de la nit, l’adreça és:

Carrer Almàssera, 2 BONREPÒS i MIREMBELL

CONTACTES

Intentem que no siga una organització jeràrquica, de manera que tots tenim veu i vot en les decisions que es prenen. No obstant, per a qui vullga posar-se en contacte amb nosaltres donarem uns telèfons de dues persones que us atendran sempre.

Pedro Moreno (president) - 610923038

Paco Roger (secretari) - 615116845

HISTÒRIA

Començarem I'any 2002 representant I'obra "Aci no paga ni Deu" de Dario Fo, i des d'aquell moment no hem parat de representar al nostre poble, pero també en Albalat dels Sorells, Alfara del Patriarca, Massalfassar, Albuixech i Algar del Palancia. La darrera obra que hem representat ha esta la comèdia de J.J Alonso Millan "El cianur, sol o amb lIet". Actualment estem preparant la comedia de Enrique Jardiel Poncela "Quatre cors amb fre i marxa arrere".

Des-de fa un parell d'anys, es creà un grup de teatre que anomenarem Sempre Falta "Ú" Menuts, format exclusivament per joves adolescents entre 13 i 16 anys, que pretenem siga la nostra cantera per al futur. Aquest grup ja ha representat 3 obretes en la seua curta existència. El grup dels majors tirem una maneta quan podem, però el mèrit principal és de Conxin Ros, Pilar Llorens y Ernesto Martínez, dos integrants del grup que desinteressadament dediquen moltes hores del seu temps per a que aquest projecte siga una realitat. Cal afegir també que el grup ha anat renovant-se els darrers tres anys i ara, ames dels artistes de sempre hem donat pas a un grup jove amb gran qualitat interpretativa que ens permet afrontar la representació dels papers amb mes garanties.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

  • Entre dones
  • Entre dones
  • Alerta amb persones les formals
  • Alerta amb persones les formals
  • Alerta amb persones les formals

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30