• Imagen
COLLA LA BRAMA

Els orígens de la Colla La Brama, dolçaines i tabals estan en l ' Associació Cultural La Brama, que va sorgir l'any 1996 de l'interés d'uns veïns del poble que volien recuperar la tradició musical dels instruments valencians per excel·lència, el tabal i la dolçaina.


L'any 1997, va nàixer la colla La Brama, dolçaines i tabals , que possibilità que els músics pogueren difondre la cultura musical pel poble i per altres indrets de la geografia valenciana. Tot i el seu caràcter amateur , el seu objectiu és augmentar el nombre d'aficionats per aquests instruments i pel nostre patrimoni musical. Amb aquesta intenció es va crear l' Escola de Música Tradicional de Bonrepòs i Mirambell , en la primavera de 2001. Aquesta escola és l'única reconeguda com a tal per la conselleria a les comarques valencianes i en l'actualitat compta amb més de 30 alumnes a partir dels 4 anys.


Des dels seus inicis, Alejandro Blay s'encarrega de dur les regnes del grup, a més a més de ser el director de l' Escola de Música Tradicional .


Des de l'any 1998, La Brama participa en diferents esdeveniments que organitza tant la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, com la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana i altres institucions (ajuntaments, Diputació, Universitat, Conselleria...). Col·labora habitualment en cavalcades de Reis, cercaviles, dansaes, presentacions falleres, processons, festes de moros i cristians, correfocs, convencions... I ha sigut finalista en el prestigiós concurs d'interpretació d'Algemesí.


Entre els actes més recents, cal destacar els següents: en gener de 2005 la seua actuació en directe al Canal 9; el passat 6 d'octubre el concert oferit al Palau de la Música amb la Banda Municipal de València (estrena de la simfonia Nou d'Octubre del compositor Adam Ferrero); el dia 8 d'octubre la seua actuació en l'acte de benvinguda de Sa Majestat, la Reina Sofia arran de la inauguració del Palau de les Arts que du el seu nom; a l'endemà, el dia 9 d'octubre, la col·laboració dels nostres tabaleters en la interpretació de la peça El Jove Jardí de Joanot , del compositor Llorenç Barber, als jardins del Palau de les Arts; i el passat 15 de gener el concert oferit a Barcelona en la presentació de les reines de la Casa de Valencia.


http://www.labrama.com/

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30