• Rondalla La Tornada
Rondalla “LA TORNADA”

Breu descripció o història de l’associació RONDALLA LA TORNADA.

Nom de la nova Rondalla del poble en el seu nou caminar. A finals de 2.005, uns quants components d'una antiga rondalla que havia a Bonrepòs i Mirambell farà més de 50 anys, decidiren ajuntar-se de nou al voltant de la música de pols i pua. D'ací el nom de LA TORNADA, que oficialment es va registrar a primeries de 2.006.

A més de passar-ho bé gaudint del que ens agrada, procurem assajar al màxim per fer viure una estona agradable a la gent en els nostres concerts de música clàssica i popular, rondes, serenates, acompanyament musicals en misses, etc.

Tenim Escola d'Educands des de 2.012 amb matrícula oberta tot l'any. Animeu-vos i passeu per la nostra seu a matricular-vos. Si ja saps tocar, pots fer una prova d'aptitud i entrar directament a formar part de la rondalla.

Agenda d’activitats de l’associació

Les nostres activitat solen ser prou nombroses. Fixes cada any realitzem ntercanvis musicals amb altres rondalles i orquestres de pols i pua, quan vénen al poble oferim conjuntament el FESTIVAL DE RONDALLES DE SANT JOAN en juny i el CONCERT CLASSIC DE LA TARDOR durant les festes d'octubre. Abans o després de la seua vinguda a Bonrepòs i Mirambell la Rondalla la Tornada visita a la seua localitat.

També participem de manera solidària en el Concert a favor de Mans Unides en febrer, junt les altres associacions musicals del poble. Al mes de maig fem una ronda pels carrers i a desembre la Missa dels Jubilats i el CONCERT DE NADAL. També oferim tots els anys el CONCERT DE LA CAMPANYA RETROBEM LA NOSTRA MÚSICA que patrocina la Diputació de València. A més a més, sempre sorgeix algun altre acte, bé a instàncies de Diputació o de la Generalitat Valenciana, així com de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, de la que formem part com a socis.

Des de la nostra tornada, hem estat realitzant concerts per diversos pobles de la Comunitat Valenciana, de Terol, Saragossa, Toledo, etc.

No volem oblidar la gran satisfacció que ens donà haver actuat, a instàncies de la Federació, en el PALAU DE LA MÚSICA de València l’any 2016, oferint un concert que va ser molt celebrat pel públic assistent.

JUNTA DIRECTIVA:

President i reponsable de l'Associació Juan Ant. Orts Devís  tl 650945973 - 961853648
Vicepresidenta, responsable de l'Escola Amparo Palasí Sabater tl. 667923345
Secretari Eugeni R. García Orts
Tesorer Joaquin Raga Muñoz
Vocals  Domingo Hurtado Diez, Cecilio Tortajada Marqués i Eduardo Calvo Gómez
Des de el Consell Municipal de Cultura Domingo Hurtado Diez i Joaquín Raga Muñoz

Des de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana,

com a Vocal de Orquestres de pols i pua i rondalles

Eduardo Calvo Gómez

Director de la Rondalla

Pablo Aguilar Zarzo

Director de l'escola

Jorge Peiró Millán

Domicili Social: Major, 21 46131  BONREPÒS I MIRAMBELL

Correu electrònic: rondallalatornada@gmail.com

Local o seu de l’associació: La SEU la tenim en la Casa de la Cultura (Assajos i Escola)

Adreça permanent: Carrer Major, 21

Horari:

  • Dimarts de 17 a 21 hores
  • Dijous de 17 a 24 hores
  • Disabte de 9 a 11 hores

Segueix-nos en FACEBOOK: https://www.facebook.com/rondallatornada per a estar al corrent d'activitats, notícies i concerts.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30