• Imagen
ASSOCIACIÓ ESPORTIVA VETERANS BONREPÒS I MIRAMBELL

Qui som?

L'Associació Esportiva Veterans de Bonrepòs i Mirambell naix en 2007 fruit d'una aposta personal d'un grup d'amics entusiastes amb l'esport.

La nostra Associació jove i dinàmica, sense ànim de lucre, promou valors com, el companyerisme, l'amistat, l'esforç, el respecte i la superació, tots ells tan presents en la “cultura de l'esport”.

Objectiu

El nostre principal objetiu es preservar i fomentar la pràctica d'activitats esportives (principalment el Futbòl) molt arrelat en la nostra població des d'antany i que degut fonamentalment a la problemàtica del camp municipal de la que tots som coneixedors, en els últims anys ha evolucionat de major a menor presència a la nostra localitat.

Per aixó, més si cap, intentem mantindre viu l'esperit d'este esport en la població per a honrar als nostres antecessors i ofrerir tot el nostre esforç i dedicació a tots.

Agraïments

Volem fer una menció especial a totes aquelles persones, empreses, sponsors i entitats que d'una manera o altra han fet i fan possible la continuïtat d'esta Associació en la població amb el seu suport i col·laboració.

“Sembrar en esport és sembrar en salut i benestar”

Gràcies a tots,

La Directiva i TOT l'equip humà de l'Associació Esportiva Veterans Bonrepòs i Mirambell

Email: Pedro Montañes Jareño  pedrolmontanes@hotmail.com

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30