• Alumnes i professor amb els regidors d'educació d' Almàssera, Bonrepòs i Mirambell i Tavernes Blanques.
Alumnes de l’IES Tavernes Blanques participen a la III Feria Aérea
Aquest matí els drons socials construïts per alumnes de 63 Instituts i col.legis valencians han alçat el seu vol a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la UV.
19/05/2017

Prop de 1.000 estudiants amb el seu professorat, entre ells 4 alumnes de l’IES Tavernes Blanques Natalia Crespo Pérez, Marta Martínez Martí, África Bellés Martí i Clara Maria Pastor Salvador s’han reunit a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València per a exposar i mostrar els drons amb finalitats socials i mediambientals que han construït al llarg del curs acadèmic.

El projecte, denominat, ‘La Feria Aèrea’, està promogut por La Universitatde València, el CEFIRE de Torrent, Las Naves, Centre de Innovació, la FECYT (La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Economía, Industria y Competitividad) i El Caleidoscopio i suposa un dels actes de major envergadura quant a projectes educatius d’innovació es referix.

La Fira Aèria es un projecte educatiu que conjumina tecnologia i creativitat perquè joves d’entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb finalitats educatives i de desenvolupament social.

Els drons i projectes es refereixen a diferents problemàtiques o realitats locals, a les quals s’intenta aportar solucions: ajuda d’assistència bàsica i de primers auxilis a serveis mèdics i de salvament marítim, ajuda als bombers, reforestació de muntanyes, control de plagues de processionària, o suport publicitari i turístic per a ajuntaments.

Altres temàtiques presentades pels alumnes surant la fira ha segut l’ús de drons en el manteniment del patrimoni històric; realitzar funcions d’àrbitre en esdeveniments esportius; suport i control en accidents de trànsit i control; supervisió de l’estat de cables d’alta tensió; o drons per a transportar medicaments on no hi ha farmàcia, entre altres.

Han finançat aquest projecte els ajuntaments de l’Alcúdia, Alfafar, Algemesí, Almàssera, Almussafes, Anna, Alzira, Bellreguard, Benetússer, Benigànim, Benifaió, Bétera, Bonrepòs i Mirambell, Bunyol, Canals, Carcaixent, Càrcer, Catadau, l’Eliana, Énguera, Foios, Guadassuar, Massanassa, Montserrat, Museros, Ontinyent, l’Olleria, Paiporta, Paterna, Picassent, la Pobla de Farnals, la Pobla de Vallbona, Puçol, el Puig de Santa Maria, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria, Sagunt, Sedaví, Tavernes Blanques, Utiel, València i Xàtiva.

  • Alumnes exposant el projecte junt al seu professor de tecnologia Javier Sierra
  • Alumnes i professor amb els regidors d'educació d' Almàssera, Bonrepòs i Mirambell i Tavernes Blanques

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Turismo

Descripción del término "Turismo"